Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

No More Heroes 3 afhankelijk van succes Travis Strikes Again

Als de aankomende Switch-titel Travis Strikes Again geen succes wordt, lijkt een nieuwe No More Heroes titel uitgesloten.

Als de aankomende Switch-titel Travis Strikes Again geen succes wordt, lijkt een nieuwe No More Heroes titel uitgesloten.

De No More Heroes-serie komt volgend jaar eindelijk terug met de Switch-titel Travis Strikes Again. Ondanks dat we Travis opnieuw zien terugkeren is dit geen écht vervolg op No More Heroes 1 en 2. Fans vragen zich al tijden af of en wanneer een derde deel gaat verschijnen.

In een interview met Kotaku UK sprak ontwikkelaar Suda51 over de mogelijkheden van No More Heroes 3. Hierin liet hij weten dat hij al verschillende ideeën heeft over het derde deel maar dat de komst ervan nog niet zeker is. Wél liet hij weten dat wanneer Travis Strikes Again geen succes wordt, No More Heroes 3 zeer waarschijnlijk ook niet gaat komen. Enkele stukken uit het interview kun je hieronder lezen. Zou jij graag No More Heroes 3 zien komen?


“If Travis Strikes Again is a success, it could lead to another numbered installment in the series, so, I’m hoping that everyone will support this spin off entry in the series.”


“I already have a composed outline for No More Heroes 3 in my head, and I want it to be way more epic than previous numbered installments in the series, with regards to Travis and his battle towards the new assassins. Because of that, I felt like Travis needed a kind of sidestep, to sort of add to his growth, giving him a chance to grow a bit before his next big battle in a numbered game. I feel like Travis Strikes Again is really integral to the series, and I want it to connect those numbered installments together, so I hope people will support it because of that.”