Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwjaarshelden verschijnen in Fire Emblem Heroes ‘New Year’s of Fire and Ice’

Fire Emblem
Heroes begint 2019 met een aantal nieuwe, speciale helden! Bekijk hier de trailer.

Heroes begint 2019 met een aantal nieuwe, speciale helden! Bekijk hier de trailer.

In dit evenement verschijnen er voor een beperkte tijd traditionele Japanse nieuwjaarsversies van een aantal helden. Dit zijn geen personages uit de normale Fire Emblem-games, maar een aantal originele helden uit Heroes. Deze personages zijn Fjorm, Hrid, Laevatein en Gunnthra. Naast de helden die te zien zijn in deze trailer zal er ook een speciale nieuwjaarsversie verschijnen van de heldin Laegjarn. Deze zal beschikbaar zijn als beloning in de nieuwe Tempest Trials die, net als de banner, op 1 januari van start gaat.

Ga jij een poging wagen om een van deze helden op te roepen? Laat het ons weten in een reactie!