Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey beelden

Wie niet kan wachten op deze remake kan hier alvast wat beelden bekijken.

Hoewel wij zullen moeten wachten tot 25 januari is Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey inmiddels verkrijgbaar in Japan. Onderstaande video komt daar dan ook vandaan, en laat de eerste 70 minuten van de game zien. Let wel, de beelden zijn dus in het Japans.

Na de remake van Mario & Luigi: Superstar Saga krijgt nu ook het derde deel in de serie een remake op Nintendo 3DS. Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey bevat hetzelfde hilarische verhaal, maar met vernieuwde graphics en een kijkje achter de schermen met Bowser Jr. in een nieuwe spelstand.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey beelden

Geef een reactie