Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey beelden

Wie niet kan wachten op deze remake kan hier alvast wat beelden bekijken.

Wie niet kan wachten op deze remake kan hier alvast wat beelden bekijken.

Hoewel wij zullen moeten wachten tot 25 januari is Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey inmiddels verkrijgbaar in Japan. Onderstaande video komt daar dan ook vandaan, en laat de eerste 70 minuten van de game zien. Let wel, de beelden zijn dus in het Japans.

Na de remake van Mario & Luigi: Superstar Saga krijgt nu ook het derde deel in de serie een remake op Nintendo 3DS. Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey bevat hetzelfde hilarische verhaal, maar met vernieuwde graphics en een kijkje achter de schermen met Bowser Jr. in een nieuwe spelstand.