Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Switch-versie Trivial Pursuit + het fysieke bordspel!

Kun jij binnenkort overal en altijd een potje Trivial Pursuit spelen?

Deze prijsvraag is verlopen. Je kunt hieraan niet meer meedoen.

Kun jij binnenkort overal en altijd een potje Trivial Pursuit spelen?

December is een échte feestmaand en Ubisoft maakt deze nog wat leuker. In samenwerking met Ubisoft mogen we namelijk 1x de Switch-versie van Trivial Pursuit + het fysieke bordspel zelf verloten! Deze klassieke Hasbro game is nu overal en altijd fysiek en digitaal te spelen. Je kunt de digitale versie van Trivial Pursuit maar ook het fysieke bordspel winnen. Zo kun je altijd thuis of onderweg, alleen of met vrienden genieten van een potje Trivial Pursuit.

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 30 december. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt op de frontpage. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar wordt gevraagd om adresgegevens welke na versturen weer worden verwijderd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.