Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Game Freak kijkt terug op 2018 en hoopt iedereen te verrassen in 2019

Uit een interview in de laatste editie van Famitsu.

Uit een interview in de laatste editie van Famitsu.

In de uitgave van de Famitsu van deze week wensen vele ontwikkelaars iedereen de beste wensen voor het volgende jaar. Twee vertegenwoordigers van Game Freak, Junichi Masuda en Shigeru Ohmori, maakten hier deel van uit. Beide keken ook terug op het afgelopen jaar gaven enkele vage teasers over wat we in de toekomst kunnen verwachten. Hieronder lees je wat Masuda en Ohmori te zeggen hadden in onze Nederlandse vertaling van het artikel.

Junichi Masuda

Gelukkig Nieuwjaar! Dankzij jullie allemaal konden we op 16 november de Pokémon Let’s Go games uitbrengen. Iedereen van over de hele wereld heeft het spel op verschillende manieren ervaren: met de PokéBall Plus, door het spel te connecteren aan hun Pokémon GO account en zelfs door met twee spelers te spelen. Ik zou graag mijn dankwoord uitbreiden voor al jullie lieve woorden. Iedereen hier bij Game Freak werkt hard aan de volgende Pokémon titel, net zoals aan andere originele titels. We hopen dat jullie er veel plezier aan gaan beleven! Nogmaals bedankt en we zien jullie terug in 2019!

Shigeru Ohmori

Gelukkig Nieuwjaar! In 2018 kon Game Freak zowel Pokémon Quest als de Pokémon Let’s Go spellen aankondigen. Pokémon Quest gaf ons de uitdaging om zowel de Switch -en smartphone versie op hetzelfde moment te ontwikkelen. En als we terugkijken naar de basis voor de Let’s Go ontwikkeling, wilden we een game maken die iedereen kon spelen, een Pokémon game voor iedereen! Het volledige team moest regelmatig een grote variatie aan games aanpakken om dit waar te maken. In 2019 zal Game Freak doorgaan met uitdagingen die we het laatste jaar niet verloren hebben; ik wil iedereen blijven verrassen in het volgende jaar!