Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[SPECIAL] De populairste artikelen van 2018

Het einde van 2018 nadert, de hoogte tijd voor (nog) een eindejaarslijstje!

Het einde van 2018 nadert, de hoogste te tijd voor (nog) een eindejaarslijstje!

De redacteuren van Daily Nintendo schrijven vrijwel dagelijks meerdere artikelen waarin de laatste nieuwtjes betreft Nintendo verwerkt zijn. Dit kan gaan om nieuwe trailers, informatie over de nieuwste games, maar ook reviews en specials. Hoe leuk wij dit ook vinden om te doen, zonder de lezers en leden van Daily Nintendo zouden wij nergens zijn. Daarvoor bedankt! Maar welke artikelen waren het populairst in 2018? In deze special kijken we naar de 5 populairste nieuwsberichten van afgelopen jaar.

5. Elk jaar een Zelda-game voor de Switch?

Een van de artikelen die jullie het meest wist te prikkelen werd begin deze maand geschreven. Het artikel betrof een van de meest geliefde Nintendo-serie aller tijden: The Legend of Zelda. In het artikel staat beschreven dat Nintendo van plan is om elk jaar een Zelda-game uit te brengen naar de Nintendo Switch, aldus een redacteur van Game Informer. Hoewel het nog wachten is op een aankondiging van een Zelda-game voor 2019, zorgt de geruchtmolen voor subtiele hints richting een remake van Skyward Sword. Je kan hier het artikel terugvinden.

4. Eerste screenshot Super Mario Bros. 3 van Nintendo Switch Online

Wij moesten er lang op wachten, maar in de nazomer van 2018 werd eindelijk Nintendo Switch Online uitgebracht. De betaalde servicedienst van Nintendo zorgt ervoor dat je online kan gamen en “gratis” NES-games kan spelen. Een van de eerste games die beschikbaar waren, was Super Mario Bros. 3. Alvorens dit gespeeld kon worden, werden verschillende beelden getoond waarin te zien was hoe de service eruit komt te zien bij het spelen van een game. De eerste screenshot van Super Mario Bros. 3 zorgden ervoor dat jullie geduld op de proef werd gesteld. Lees hier verder voor het artikel.

3. Spaar nu Super Mario Kart Koins bij de PLUS

Voor de derde plaats moesten wij terug naar begin 2018. In de eerste maand van dit jaar werd een unieke actie bij de PLUS georganiseerd. Bij een hoeveelheid euro aan boodschappen kon je gratis Super Mario Kart Koins krijgen. Uiteraard zat hier een verzamelfactor aan gekoppeld waardoor huismoeders naar de supermarkt werden gestuurd om zo veel mogelijk munten te verzamelen. Ben jij al een trotse eigenaar of is de actie aan jou voorbij gegaan? Je kan de munten in dit artikel bewonderen.

2. Volledige inhoud Pokémon Gold Space World-demo van 1997 gelekt

Een van de meest interessante artikelen voor ons als redactie om te schrijven zijn geruchten en gelekte informatie. Het is altijd spannend om te zien wat jullie als lezer van de laatste nieuwtjes vinden, alsmede hoe wij dit zelf ervaren binnen de redactie. Dit leidt soms tot discussies en boeiende gesprekken. Dat gelekte informatie het ook goed doet bij jullie bleek wel uit het artikel over de Pokémon Gold-demo die eerder dit jaar lekte. De demo werd tijdens Space World in 1997 getoond en bracht ons een hoop informatie over ongebruikte sprites en vormgevingen. Dit was met verre afstand een van de meest gelezen artikelen van dit jaar. Je kan hier het artikel terugvinden.

1. [GERUCHT] Krijgen we morgen een Pokémon-direct?

Maar er kan maar één de winnaar zijn! Het artikel dat de meeste lezers genereerde betreft een gerucht rondom een Pokémon Direct. Dit gerucht werd geschreven in nadagen van maart. Op moment van schrijven was nog geen informatie bekend over de toenmalig onbekende Switch-games, waardoor menig lezer in spanning zat af te wachten. Inmiddels weten wij beter en kunnen Pokémon: Let’s Go Pikachu/Eevee spelen totdat de achtste generatie beschikbaar is. Je kan het gerucht hier terugvinden.

Dit artikel is gebaseerd op een topic van @datendo en omvat onze top vijf van de meest gelezen artikelen op Daily Nintendo. Wij hopen jullie volgend jaar terug te zien!