‘Mario-meute’ gaat van start in Super Smash Bros. Ultimate

Deze keer draait het Spirit-event helemaal om Mario!

De komende dagen zul je waarschijnlijk veel vaker Spirits uit de Mario-serie aantreffen op het Spirit Board. Dit komt door het nieuwe Spiritevent genaamd ‘Mario-meute’, waarin je niet alleen vaker Mario-spirits zult zien verschijnen op het bord, maar tevens ook meer spiritpunten zal krijgen als je hen weet te verslaan.

Benieuwd naar de Spirits die onder dit evenement vallen? Hier is een kort overzichtje, inclusief de tijden waarop zij zullen verschijnen.

Dobbelblok: 3:00, 15:00

Gouden sprintpaddenstoel: 7:00, 19:00

Wilde wateren: 11:00, 23:00

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

2 gedachten over “‘Mario-meute’ gaat van start in Super Smash Bros. Ultimate

Geef een reactie