Grote update gepland voor Fire Emblem Heroes in januari

De eerste update van 2019 zal een boel nieuwe content toevoegen!

Ten eerste zal er begin januari een compleet nieuw soort wapentype verschijnen in de game; Beasts! Je zult ze misschien wel kennen uit de Fire Emblem-games als de Laguz en Taguel, een speciaal soort strijders dat zich in machtige dieren kan transformeren. Daarnaast zullen Legendary en Mythic helden vaker boosts krijgen als je ze samen ten strijde laat trekken in de Aether Raids. Hun blessings moeten hiervoor wel overeenkomen met het seizoen. Daarnaast zullen een aantal personages uit Fire Emblem: Genealogy of the Holy War nieuwe wapens ontvangen. Hiertoe behoren onder meer Seliph, Tailtiu, Julia en Deirdre. De effecten van deze wapens zijn tot dusver nog niet bekend. Deze zullen waarschijnlijk pas bekend worden zodra de update is gelanceerd.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie