Azura staat in de spotlights in nieuw Fire Emblem Heroes Summoning Event

De zangeres uit Fates zal verschijnen in haar koninklijke kostuum uit Valla.

Vanaf morgen zal er een nieuw summoning event plaatsvinden in Fire Emblem Heroes. Vanaf dan zal Azura: Vallite Songstress de focus krijgen en dus meer verschijnen. Azura: Vallite Songstress is een Blue Mage-klasse met de skill Water Blessing, waarmee verdediging verhoogd wordt. Ze komt met een nieuw speciaal voor haar ontworpen wapen, het Prayer Wheel. Daarnaast heeft ze toegang tot een zeer waardevolle dansvaardigheid in Grey Waves.

Deze banner van de Legendary Hero begint op 27 december en wordt op 7 januari opgenomen. Samen met Azura wordt een reeks helden beschikbaar met een verschijningskans van 8%, gelijk aan drie personages per kleur. Deze groep omvat:

 • Blauw
  • Fjorm
  • Camilla (Summer)
 • Kleurloos
  • Eir
  • Takumi (Summer)
  • Veronica
 • Groen
  • Hector (Legendary)
  • Helbindi
  • Nino (Flier)
 • Rood
  • Fiora
  • Marth (Legendary)
  • Tiki (Young Summer)

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie