Winnaars setje Pikachu & Eevee sleutelhangers bekend

Ga jij binnenkort op pad met Pikachu en Eevee aan je sleutelbos?

De feestdagen komen eraan en dus was het afgelopen week hoog tijd voor een nieuwe prijsvraag. Dit keer mochten we in samenwerking met Nintendo Nederland drie setjes sleutelhangers van Pikachu en Eevee weggeven. Deze speciale sleutelhangers zijn uitgegeven speciaal voor de lancering van Let’s Go en niet in de winkel verkrijgbaar.  Heb jij ook meegedaan aan de prijsvraag? Uit alle deelnemers hebben we drie gelukkige winnaars getrokken. Namens heel Daily Nintendo feliciteren we:

We wensen je alvast veel plezier met de prijs en vragen je om jouw adresgegevens te mailen aan info@dailynintendo.nl. Na het versturen worden jouw gegevens door ons verwijderd.

8 gedachten over “Winnaars setje Pikachu & Eevee sleutelhangers bekend

Geef een reactie