Travis Strikes Again zal een “pittige” moeilijkheidsgraad kennen

Suda51 deelt meer informatie over zijn nieuwste game.

Afgelopen week werd naar buiten gebracht dat Travis Strikes Again: No More Heroes een season pass zal krijgen. Dit werd gedeeld tijdens een livestream voor Famitsu. Hoewel de uitbreiding als hoogtepunt van de livestream moest gelden, was er meer informatie naar buiten gebracht. De informatie betreft de moeilijkheidsgraad van de gloednieuwe game, een T-shirt en de voice cast.

TVS: NMH zal verschillende moeilijkheidsgraden kennen, opbouwend van makkelijk naar moeilijk. De benamingen van de moeilijkheidsgraden refereren hier dan ook naar, namelijk “sweet”, “mild” en “bitter”. In een toekomstige patch zal “spicey” aan het illustere rijtje worden toegevoegd. De moeilijkheidsgraad zal zeer moeilijk zijn, aldus Suda51. Maar je kan jezelf troosten doordat je alle items uit een voorgaande sessie kan meenemen.

Vervolgens deelde Suda51 tijdens de livestream dat een speciale T-shirt in samenwerking met Legendary zal worden uitgebracht. De ontwikkelaar vraagt aan de fans om de afbeelding te ontcijferen. Weet jij het?

Als laatst deelt Suda51 inzage in de voice cast. Voor fans van de eerste games zal dit goed nieuws zijn, want het lijkt erop dat dit de originele cast betreft. De orignele director voor de voice cast heeft zich aangesloten bij de ontwikkeling van de game, alsmede de acteurs Robin Atkin Downes (Travis), Steve Blum en Kathyrn Flore (Bad Girl) keren terug.

De release van Travis Strikes Again: No More Heroes staat gepland op 18 januari. Ga jij de game halen?

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie