Beeldmateriaal van ‘Photo-modus’ in Starlink: Battle for Atlas

Leef je uit als interstellair fotograaf!

In deze video, geplaatst door NintendoImpactGaming op YouTube, is maar liefst 16 minuten aan beeldmateriaal te zien van een feature uit de nieuwe update voor Starlink, namelijk de fotomodus! Maak de prachtigste foto’s in de ruimte. In de video is te zien hoe je vanuit diverse hoeken kunt fotograferen en ook met belichting en kleur uitgebreid los kan gaan. Fotografeer de sterren van de hemel (letterlijk)!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

4 gedachten over “Beeldmateriaal van ‘Photo-modus’ in Starlink: Battle for Atlas

 • 24/12/2018 om 10:32
  Permalink

  Ik houd deze game al een tijdje in de gaten. Het is de laatste bestaande toys-to-life game, en inmiddels al lekker in prijs aan het zakken. Leuk voor onder de kerstboom!

 • 24/12/2018 om 11:35
  Permalink

  Op een Switch houd je de [-] toets ingedrukt om direct naar photo mode te gaan. Via [+] in het menu kun je deze shortcut uitschakelen.
  @tom ik dacht ook dat deze game geflopt was; de prijzen zijn gehalveerd. Maar misschien is het een actie. Er zijn wat reviews die inhakken op de hoge mate van herhaling in de gameplay, maar de besturing, looks en de souplesse maken veel goed. Met name voor jongere gamers is het mogelijk om de moeilijkheid terug te schroeven en zo prima te dienen als instapper voor dual stick controls. In het Nederlands. Ook omdat de beloningen (gafe vista’s, kanonnen wisselen, AAA klasse geluidseffecten) zo direct volgen op inspanning.

Geef een reactie