Square Enix heeft een verrassing voor Dragon Quest XI-fans op 1 januari

Ook staat een livestream gepland en is een nieuw gameplayelement geïntroduceerd. 

Het Dragon Quest XI S-nieuws blijft komen vandaag. Square Enix heeft tijdens Jump Festa 2019 aangekondigd dat fans op 1 januari een verrassing krijgen met betrekking tot de nieuwe game. Verder is niks bekend met betrekking tot deze verrassing. Gelukkig kregen we ook nog wat concrete informatie. De ‘Dragon Quest XI Channel S’-livestream zal ook plaatsvinden in januari. Tijdens dit evenement verschijnen gameontwerper en scenarioschrijver Yuji Horii, producer Hokuto Okamoto en andere ontwikkelaars. Square Enix organiseert de livestream op YouTube en Niconico.

Als laatste is een nieuw element voor de Switch-port van Dragon Quest XI S bekend gemaakt. Als je de originele Dragon Quest XI niet hebt gespeeld, kun je beter niet verder lezen, omdat het een specifiek punt in het verhaal verklapt. In de originele game zal het hoofdpersonage op een bepaald punt met iemand trouwen. Dit personage stond vast, maar daar brengt de Switch-port verandering in. Volgens Yuji Horii zal je nu kunnen kiezen met wie je trouwt – of in geval van een mannelijk personage, samenleeft – in de game. Uit welke personages je precies kan kiezen, is nog niet duidelijk.

De officiële site van Dragon Quest XI S is ook geopend en is hier te bezoeken.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Square Enix heeft een verrassing voor Dragon Quest XI-fans op 1 januari

Geef een reactie