Eerste beelden Dragon Quest XI voor Switch

Het avontuur in Erdrea komt volgend jaar naar Nintendo’s hybride console.

Na lang wachten heeft Square Enix eindelijk beelden vrijgegeven van de Switch-versie van Dragon Quest XI. De game was de allereerste game die werd aangekondigd voor Nintendo’s laatste console, toen nog onder de naam ‘NX’. In de trailer zien we dat de game de PlayStation 4-versie als basis gebruikt, iets waar nog veel onzekerheid over was.

Dragon Quest XI S, zoals de Switch-versie heet, zal in de Japanse versie stemacteerwerk bevatten, iets wat niet in het origineel was te vinden. Maaya Uchida spreekt de stem van Veronica in, terwijl Ami Koshimizu de rol van Jade speelt. We weten ook dat Erik wordt ingesproken door Kouki Uchiyama, Serena door Sora Amamiya, Sylvando door Masaya Onosaka, en Rab door Mugihito. De stemmen kunnen in de opties worden in- en uitgeschakeld.

Wanneer de Switch-versie van Dragon Quest XI S precies verschijnt is nog niet duidelijk. Vooralsnog wordt een releasedatum van 2019 aangehouden. De eerste trailer is hieronder te bekijken.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Eerste beelden Dragon Quest XI voor Switch

  • 26/12/2018 om 16:51
    Permalink

    Ik heb de game op de Playstation 4 gespeeld, met dank aan Square Enix voor een review exemplaar. Wat een geweldige game, had nog nooit een Dragon Quest gespeeld maar was meteen verkocht.

    Misschien dat ik de Switch versie fysiek koop, aangezien mijn Playstation 4 versie digitaal is.

Geef een reactie