Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Laatste kans: Win 3x setje Pikachu & Eevee sleutelhangers

Misschien ga jij binnenkort wel echt op pad met Pikachu en Eevee aan je sleutelbos.

Misschien ga jij binnenkort wel echt op pad met Pikachu en Eevee aan je sleutelbos.

De feestdagen komen eraan en dus is het tijd voor een nieuwe prijsvraag. Dit keer in samenwerking met Nintendo Nederland. Van Nintendo mogen wij namelijk drie setjes sleutelhangers van Pikachu en Eevee weggeven. Deze speciale sleutelhangers zijn uitgegeven speciaal voor de lancering van Let’s Go en niet in de winkel verkrijgbaar. 

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Let op, hier blijf het alleen niet bij! In je reactie op dit bericht moet je ook antwoord geven op de volgende vraag:

“Welke Pokémon (alle generaties) zou jij als jouw partner willen hebben?”

Meedoen kan tot en met 21 december. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Winnaars worden radom gekozen, het antwoord op de vraag heeft hier geen invloed op. Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.