Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fitness Boxing krijgt launch trailer

Sportief doen met de Nintendo Switch.

Sportief doen met de Nintendo Switch.

Fitness Boxing is nu beschikbaar op de Nintendo Switch en daar hoort natuurlijk een launch trailer bij. De game zal je flink laten zweten en bewegen achter de TV.

Fitness Boxing bevat boks-gerelateerde workouts, die je kan uitvoeren terwijl je luistert naar instrumentele versies van bekende liedjes. Houd je Joy-Con controllers vast en sla er op los terwijl je ook nog eens wat squats uitvoert. Dit spel is dus een workout voor je hele lichaam, zonder fitnessapparaten.

Het spel bevat dagelijkse trainingen met zowel een lage als een hoge intensiteit, je kan dus zelf bepalen wat je aankan. Deze training duurt zo’n 10 tot 40 minuten, ook weer afhankelijk van je voorkeur. Ook kan je je trainer zelf kiezen en personaliseren. Je BMI en de dagelijks verbrandde calorieën worden bijgehouden en hoe meer progressie je maakt, hoe meer liedjes en zwaardere workouts je kan vrijspelen.

De review van Fitness Boxing zul je een deze dagen op DN online zien komen.

https://youtu.be/SzPhMSV9ijY