Stem mee op de beste game van 2018!

Doe mee en je maakt kans op een leuke verrassingspakket!

De maand december is begonnen en dat betekent dat het einde van het jaar 2018 in zicht is. Om het jaar feestelijke af te sluiten, gaan wij door middel van de DN Awards terugkijken op het afgelopen jaar. Daar hebben we echter jouw hulp bij nodig! Door middel van een door jou samengesteld lijstje, die aan de onderstaande voorwaarden voldoet, kan jij jouw favoriete titels nomineren voor een felbegeerde DN Award. Indien je dit doet, maak je tegelijkertijd kans op een leuk verrassingspakket! We verloten één pakket onder alle deelnemers en de inhoud van het pakket laten wij nog even geheim.

De regels en voorwaarden voor het stemmen zijn als volgt:

 • Maximaal vijf nominaties ;
 • De titels moeten een release in 2018 kennen;
 • Geen restrictie in console/handheld en digitaal/fysiek;
 • Je kan maar één keer een inzending insturen;
 • Inzendingen kan je op het forum insturen, een account is noodzakelijk voor deelname;
 • Stemmen kan tot 28 december.

De puntentelling:

 • Nummer 1: vijf punten;
 • Nummer 2: drie punten;
 • Nummer 3: twee punten;
 • Nummer 4: een punt;
 • Nummer 5: een punt.

Zoals in de regels vermeldt staat kan je enkel jouw inzending op het forum plaatsen. De topic om jouw nominaties en titels te vertegenwoordigen kan je hier vinden. Om gebruik te maken van het forum is een account noodzakelijk. Als je die nog niet hebt, dan kan je hier een account aanmaken.

Op oudjaarsdag reiken wij de DN Awards uit en kan je de uitslag lezen op Daily Nintendo!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

7 gedachten over “Stem mee op de beste game van 2018!

Geef een reactie