Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volop kerst in Fire Emblem Heroes

Fire Emblem
Roep vanaf vandaag oude en nieuwe kersthelden op!

Roep vanaf vandaag oude en nieuwe kersthelden op!

Vanaf vandaag zijn er twee kerstbanners live; die van vorig jaar, en ook een nieuwe! Beide banners zullen een maand lang in de lucht blijven. Hieronder staan de trailers van zowel de oude als nieuwe units, waarin hun feestelijke designs (en skillsets) te zien zijn. Bovendien zijn er met de nieuwe kerstparalogues in totaal 12 orbs te verdienen (Quests meegerekend) en is inmiddels bekend dat er ook een Tempest Trials+ in kerstthema zal zijn. Hierbij kun je de kerstuitvoering van Cecilia verdienen als beloning!

Welke kerstheld zou jij graag willen oproepen? Laat het ons weten in een reactie!

De nieuwe kersthelden
De kersthelden van vorig jaar, die ook dit jaar weer beschikbaar zullen zijn.