Super Smash Bros. Ultimate breekt records

Smash Bros. Ultimate is nu de snelst verkochte Nintendo home-console game aller tijden in Europa!

De nieuwste game in Nintendo’s vechtserie is een regelrechte hit. Nintendo of America heeft verkondigd dat Super Smash Bros. Ultimate  het snelst verkochte Switch-spel aller tijden en het snelst verkopende spel in de serie is. Dit komt neer op 3 miljoen verkopen in de eerste elf dagen na de release. Vanaf november 2018 is de Switch zelf 8,7 miljoen keer over de toonbank gegaan, wat meer is dan elke andere console van de huidige generatie die op dat punt in zijn levenscyclus.

Daarnaast maakte Nintendo of Europe bekend dat Super Smash Bros. Ultimate nu de snelst verkochte Nintendo home-console game aller tijden is in Europa. Hierbij werden echter geen specifieke verkoopcijfers bekend gemaakt. 

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

8 gedachten over “Super Smash Bros. Ultimate breekt records

Geef een reactie