Tetsuya Takahashi over de Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country soundtrack

De executive director van de game deelt achtergrondinformatie over de muziek van de prequel-DLC. 

Deze week is de digitale soundtrack van Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country uitgekomen op iTunes. Fans kunnen alle muziek uit de in september verschenen DLC aanschaffen en naar hartenlust luisteren. Executive director van Xenoblade Chronicles 2 – Tetsuya Takahashi – heeft nog een klein bericht gedeeld over hoe de soundtrack zich onderscheid van de muziekstukken uit de originele game. 

De officiële Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country is eindelijk uitgekomen! Het concept voor deze soundtrack was om een akoestisch, jazzy en groovy geluid te hebben. In het originele spel (red: Xenoblade Chronicles 2) waren er veel snelle, elektrische muziekstukken. Dus, Torna ~ The Golden Country nam een andere route. Ik besloot om muziek te kiezen die een beetje zacht en kalm was. Alle componisten kwamen samen en overtroffen wat ik me voorstelde. Het is een jaar geleden dat de originele game werd uitgebracht. Ik denk dat deze soundtrack een passende manier is om Xenoblade Chronicles 2 te sluiten. Veel plezier ermee!


Executive director Tetsuya Takahashi

De soundtrack van Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country is vanaf nu aan te schaffen in iTunes. 

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie