Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch-versie Chronus Arc in beeld

Ga vanaf donderdag op avontuur in kerkers vol met puzzels om het verleden terug te brengen naar het heden!

Ga vanaf donderdag op avontuur in kerkers vol met puzzels om het verleden terug te brengen naar het heden!

Misschien komt de titel Chronus Arc je wel bekend voor. Het spel verscheen een aantal jaren geleden al voor de Nintendo 3DS en zal volgende week ook naar de Nintendo Switch komen. In het spel speel je met LoKa en Teth welke op een missie zijn om Chronus Fragments terug te krijgen. Tijdens het avontuur zul je veelal ronddwalen in kerkers vol met puzzels. In het spel ontmoet je een hoop nieuwe personages welke zich door middel van een klassensysteem kunnen ontwikkelen. Inmiddels zijn ook de eerste beelden van de Switch-versie opgedoken en deze zie je hieronder.