Resultaten Smash-getinte Splatfest bekend gemaakt!

Hebben de helden of de schurken gewonnen?

Gisteren kon je bij Daily Nintendo lezen dat de meest recente Splatfest van start ging. Tijdens een feestelijke evenement in Splatoon 2 kon je strijden voor de team waarvoor jij gekozen had. Ditmaal waren de keuzes gebaseerd op Super Smash Bros. Ultimate, waarin je kon kiezen voor helden of schurken. 

Inmiddels is na 24 uur strijden een einde gekomen aan Splatfest. Dat betekent dat de normale gang van zaken weer toegankelijk is in Splatoon 2, maar ook dat de resultaten bekend zijn gemaakt. Wie zouden er gewonnen hebben?

Uit de onderstaande resultaten blijkt dat de helden veruit het populairst waren. Met meer dan 60% van de stemmen wist Mario en co. veel stemmen te veroveren. Echter, de uiteindelijke winnaars zijn de schurken. Zij waren tijdens de talloze potjes de besten. Heb jij gewonnen of verloren?

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie