Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Release van Trials Rising verlaat naar 26 februari

Terwijl het spel gepland stond voor 12 februari, zal het pas twee weken later verkrijgbaar zijn.

Terwijl het spel gepland stond voor 12 februari, zal het pas twee weken later verkrijgbaar zijn.

Trials Rising zou op 12 februari uitkomen voor Nintendo Switch. Nu heeft Ubisoft aangekondigd dat het spel pas twee weken later, op 26 februari te spelen zal zijn. 

In hun officiële verklaring legt Ubisoft uit dat het spel een kleine vertraging ondervindt omdat ze met die extra tijd het spel nog extra willen testen en de puntjes op de i willen zetten om zo de grootste, meest ambitieuze Trails ervaring te creëren. 

“Trials Rising will now be available on Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, and PC on February 26. Ubisoft RedLynx and Ubisoft Kiev will use the small amount of extra time for additional testing and fine-tuning that will help bring the biggest, most ambitious Trials experience to life.”

Ga jij Trials Rising in huis halen? Laat het ons weten in de reacties!