Smash-getinte Splatfest vanmiddag van start!

Doe jij mee?

Vanmiddag om 15 uur kan je de strijd aangaan in een nieuwe Splatfest. Het feestelijke evenement in Splatoon 2 brengt ditmaal een ode aan de meest recente Nintendo-game: Super Smash Bros. Ultimate.

Om mee te doen moet je de stand gaan op Inkopolis Plaze, waarin je jouw keuze bekend kan maken. Je hebt keuze uit het strijden voor helden of voor schurken. Kortom, heb je de voorkeur voor Mario en co. of ga je toch liever verf schieten voor Bowser? 

Bij Daily Nintendo begrijpen we dat dit een lastige keuze is, maar wie mee wil doen zal toch de knoop moeten doorhakken. Indien je dit hebt gedaan kan je 24-uur lang de strijd in gaan in spelstand Turf War, waarin je zoveel mogelijk grond moet bedekken met verf.

Dus, helden of schurken? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie