Charles Martinet heeft een record te pakken

Een Guinness World Record om precies te zijn.

Liefhebbers van Nintendo zullen bij de naam Charles Martinet direct denken aan Super Mario. De beste man spreekt al bijna dertig jaar de stem in van de geliefde loodgieter. Al sinds 1992 is de stem niet meer weg te denken en leent nog altijd zijn stem uit aan nieuwe games, waaronder Super Mario Odyssey en Super Smash Bros. Ultimate.

Met dank aan de laatst genoemde game, heeft Charles Martinet een record gevestigd. Het record betreft de meeste video game voice overs als dezelfde personage. Super Smash Bros. Ultimate is alweer de honderste game waarbij Charles Martinet te horen is als Super Mario.

Door middel van Instagram liet hij weten dat hij een Guinness World Record heeft gevestigd. Bekijk de beelden hieronder.   

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Charles Martinet heeft een record te pakken

Geef een reactie