Nieuwe beelden Travis Strikes Again: No More Heroes

De hack and slash-game in actie!

Nieuwe beelden zijn online verschenen van Travis Strikes Again: No more Heroes.  De beelden komen van verschillende websites en laten uiteenlopende dingen zien: van multiplayer gevechten tot VR drag racing. De video’s kun je hieronder bekijken. 

Het verhaal van Travis Strikes Again: No More Heroes speelt zich af in een aantal gamewerelden. Je zult Travis Touchdown door maar liefst zeven verschillende “games” heen begeleiden, waarin je alle bugs moet vinden en vernietigen. Dit zijn allemaal verschillende soorten games: van racegame tot puzzelgame. De game komt op 18 januari naar de Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie