Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Tennis slaat een Ace naar versie 2.1.1

Een nieuwe update voor de tennisgame van Camelot en Nintendo is zojuist online gekomen. Lees verder om de patch notes te lezen.

Een nieuwe update voor de tennisgame van Camelot en Nintendo is zojuist online gekomen. Lees verder om de patch notes te lezen.

Mario Tennis Aces werd eerder dit jaar uitgebracht en heeft ten opzichte van zijn voorganger stappen vooruit gemaakt. Hierbij kan gedacht worden aan het implementeren van een verhaalmodus, verschillende tennisbanen en het speelbaar maken van een boel personages. 

Maar daar blijft het niet bij. De afgelopen periode zijn verschillende updates naar buiten gebracht en er gaan meer volgen. Hierbij kan gedacht worden aan het optimaliseren van de game en het beschikbaar maken van nieuwe personages. Zo zal Pauline uit Super Mario Odyssey binnenkort speelbaar zijn. De laatste update betreft het optimaliseren van de game, welke dat exact zijn kun je hieronder lezen.

  • Fixed the issue of not being able to upload latest results to player rankings when certain conditions coincide and few matches have been played in Doubles Class.
  • When your most recent rating is not reflected in December player rankings, if you update to Ver. 2.1.1, play a match in December and upload your data. It will then be reflected in player rankings.
  • Fixed the issue of a doubles team being disbanded even though the player and their partner both choose “Continue Playing” when there’s a communication error with the opposing team under certain conditions in Doubles Class. If there’s a communication error with your doubles partner, then your team will be disbanded. Made it so that, in Doubles Class, a communication error or a match ending due to a player not serving and abandoning the game will result in a 1% rating decrease for the player that caused the error, but ratings for the other three players will remain what it was before the error occurred.
  • Adjusted which courts will be randomly selected. Courts for the first and second rounds of the tournament will be randomly selected from all courts, including the stadium’s Night Court, and courts for semifinal matches will be randomly selected from the following four stadium courts: Grass Court, Hard Court, Clay Court, Night Court.
  • Made adjustments so that tennis balls will not hit the post.
    Made adjustments so that tennis balls will not hit the chair near the court in Mirage Mansion. Planning to make adjustments to court visibility in future updates.
  • Fixed the issue of a black board appearing behind P2 Petey Piranha on the results screen when two lefty Petey Piranhas are playing each other.
  • Fixed the issue of no point being awarded and the match not progressing when a Special Shot is used under certain conditions.