Een update voor Super Smash Bros. Ultimate

Verbeteringen en aanpassingen in de gloednieuwe game.

Super Smash Bros. Ultimate is nog meer net uit, maar stoot al door naar versie 1.2.0. De update omvat verbeteringen en aanpassingen op verschillende gebieden. Hierbij kan gedacht worden aan het verbeteren van de functionaliteiten op gebied van online-gaming, alsmede het aanpassen van een aantal vechters. Dit betreft de volgende personages: 
Donkey Kong, Link, Kirby, Luigi, Ice Climbers, Young Link, Olimar, Toon Link, Villager, Greninja, Pac-Man, Duck Hunt Duo en Isabelle. De volledige patch notes zijn onder de afbeelding waar te nemen. 

Buitenom de aanpassingen en verbeteringen die met deze update online komen, gaat ook een soort van evenement van start. Onder de noemen “A Spectacle to Behold” is het vanaf vandaag mogelijk om tijdelijke Spirits tegen te komen in de verhaalmodus. Denk hierbij aan James McCloud uit de Star Fox-serie en Brittany uit Pikmin 3. Tijdens het evenement is het mogelijk om vaker een brildragende personage tegen te komen. De tijdelijke Spirits zijn enkel dit weekend aanwezig. Ga jij dit weekend nog aan de slag?

Patch


Voor de patch notes, klik op de volgende tabblad.

1.2.0


Online Gameplay
– When matchmaking in Quickplay, the Format setting of your Preferred Rules will be more highly prioritized. This may cause matchmaking to take more time, and there’s still no guarantee that you’ll find a match that has your exact Preferred Rules.
– Increased the stability of the synchronous connection within Battle Arenas.

Misc.
– Game balance adjustments.
– Various gameplay fixes.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie