Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

NES – Nintendo Switch Online versie 2.0 nu live

Drie nieuwe games, twee nieuwe SP-versies.

Drie nieuwe games, twee nieuwe SP-versies.

NES – Nintendo Switch Online, een speciale service voor leden van Nintendo Switch Online, heeft een nieuwe update gekregen. De update voegt drie nieuwe games toe aan de groeiende bibliotheek: Adventures of Lolo, Ninja Gaiden en Wario’s Woods. Daarnaast zijn twee nieuwe SP-versies toegevoegd: eentje van Dr. Mario en een van Metroid. 

Over de twee nieuwe SP-versies wordt het volgende geschreven:

Ontdek de ultieme waarheid na het uitspelen van het spel!
In deze speciale versie van Dr. Mario begin je net voor een speciale scène die alleen verschijnt nadat je het spel op niveau 20 hebt uitgespeeld op de hoogste snelheid. Deze game is sinds zijn originele release door veel mensen gespeeld en geliefd, maar wie weet hoe weinig mensen deze scène hebben gezien! Leuk weetje: in de Nintendo DS-game Dr. Kawashima’s Meer Brain Training: Hoe oud is jouw brein?, heette dit spel Germ Buster. De game was niet bedoelt om je hersenen te trainen, maar meer om als een relaxende minigame voor tussendoor. 

Vertaalde in-game beschrijving Dr. Mario SP

Versla Ridley, je aartsvijand!
In deze versie van Metroid begin je in de strijd tegen Ridley! Onze held, Samus, heeft al haar uitrusting, inclusief de Ice Beam-upgrade voor haar wapen – en ze is klaar om haar aartsvijand onder ogen te zien! Ridley staat nu bekend als een speelbaar personage in de Super Smash Bros. Ultimate-game voor de Nintendo Switch, maar in deze game werd Ridley beschreven als de oorspronkelijke levensvorm van de planeet Zebes, bestuurd door Mother Brain.

Vertaalde in-game beschrijving Metroid SP

Ga jij vandaag aan de slag met deze nieuwe games? Laat het ons weten!