Bethesda viert 25 jaar Doom

Volgend jaar zal Doom 25 jaar bestaan en dit moet uiteraard gevierd worden!

Over het hele volgende jaar zal Bethesda het 25-jarige bestaan van Doom vieren. En wat is nu een betere manier om hier mee te beginnen dat met een video? 

Verder opende Bethesda een nieuwe website. Wie lid wordt van deze website zal een exclusiese 25th Anniversary Zombie Doom Slayer skin ontvangen voor Doom Eternal wanneer het spel uitkomt. Ook als je op de hoogte wil blijven van al het volgende nieuws over het 25-jarige bestaan van het spel, heeft het zeker zijn nut om lid te worden van de website! 

Over de jaren heeft zijn er heel wat games uitgekomen van de Doom franchise, welke telkens weer een groot succes werden. Het is dan ook niet meer dan normaal dat dit nu zo uitgebreid gevierd gaat worden! 

Bij jij een fan van de Doom reeks? En zo ja, welke game is dan jou favoriet? Laat het ons weten! 

2 gedachten over “Bethesda viert 25 jaar Doom

Geef een reactie