Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 26

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Super Smash Bros. Ultimate is eindelijk uitgekomen, maar we zullen de blog-aankondigingen gewoon bij blijven houden.

3 december 2018

Bayonetta, een Umbra-heks die met haar armen en benen vier pistolen tegelijk kan gebruiken, beheerst mooie, maar gevaarlijke kogeltechnieken. Ze kan zelfs haar tegenstanders vertragen met Heksentijd!

4 december 2018

Tiki is een Manakete, een dragonkin-ras. Hoewel ze meestal te zien is in haar menselijke vorm, kan ze met behulp van een drakensteen in een vuurspugende draak veranderen. Je zou het niet zeggen, maar Tiki is eigenlijk al meer dan 1000 jaar oud.

Deel van dichtbij een hoop schade uit! In tegenstelling tot die van Marth worden de aanvallen van Roy krachtiger als je dichter bij de kling van zijn zwaard komt. Zijn ultieme smash doet zijn zwaard in vlammen uitbarsten en lanceert iedereen die door de explosie wordt geraakt.

5 december 2018

Je kunt nu luisteren naar “”How to Play – Super Smash Bros. Melee””. Dit nummer is een update van het oorspronkelijk nummer uit Super Smash Bros. Melee. Terwijl je wacht totdat de game over twee dagen uitkomt, kun je alvast van deze compositie van Motoi Sakuraba genieten!

Pak de invocatie-Materia om krachtige wezens op te roepen. Als een invocatie een vechter uitschakelt, gaat het punt naar wie de invocatie-Materia heeft gebruikt. Dus zorg dat jij dat bent!

6 december 2018

Een Legendarische Pokémon die bekend staat om technische hoogstandjes. Gebruik Verwarring of Ontwapen ter afleiding om vervolgens een Schaduwbal in te zetten! Als ultieme smash verandert Mewtwo in Mega Mewtwo Y en vuurt een projectiel af dat de tegenstander verlamt en lanceert!

7 december 2018

Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch kwam vrijdag officieel uit! Vechters van de meest uiteenlopende genres uit twintig jaar Smash-geschiedenis zijn bijeengekomen om de strijd aan te gaan! Welke vechter kies jij als eerste?

Tijdens The Game Awards 2018 werd het eerste DLC-personage voor Super Smash Bros. Ultimate aangekondigd. Nadat de Phantom Thieves of Hearts op elegante wijze een uitnodiging voor hem hebben ‘verkregen’, maakt Joker zich klaar voor Smash!

8 december 2018

Zijn aanvallen imiteren nu de animaties uit zijn oorspronkelijke game. Met zijn zijwaartse speciale aanval, Beoordeling, pakt hij een hamer en worden de cijfers 1-9 getoond. Een 9-aanval is erg sterk. Met zijn ultieme smash verandert hij in een octopus die tegenstanders het level uit kan sleuren!

Wat vond jij de beste aankondiging van deze week? Laat het ons weten!

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie