Katamari Damacy Reroll launch trailer

De prins is terug!

Katamari Damacy Reroll is afgelopen vrijdag verschenen voor de Nintendo Switch. Om dit te vieren heeft Bandai Namco een nieuwe trailer online gezet, die je hieronder kunt bekijken. De game is hier alleen te krijgen via de Switch e-shop.

In Katamari Damacy speel je The Prince of All Cosmos. Zijn vader, de koning, heeft in een nogal verwarde bui alle sterren in het heelal verwoest. Het is aan jou om nieuwe sterren te maken. Hoe je dit doet? Door een heleboel willekeurige objecten op te rollen in een bal, binnen een tijdslimiet en met verschillende specifieke opdrachten. 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Katamari Damacy Reroll launch trailer

Geef een reactie