Donut County aangekondigd voor de Switch

De game verschijnt 18 december op de Switch.

Donut County komt naar de Switch. Dat hebben de ontwikkelaars in een verassings aankondiging laten weten. Vanaf 18 december zal deze beschikbaar worden in de Switch e-shop.

Donut County is een verhaal gestuurde physics puzzel game, waarin je een gat in de grond speelt dat steeds groter wordt. Het speelt zich af in Donut Country, een stad die is overgenomen door wasberen en hun op afstand bestuurbare ” gaten”.  Jij speelt als BK, een wasbeer die het gat gebruikt om zijn vrienden en huizen op te slokken in ruil voor prijzen in een app. 

Hieronder kun je de trailer bekijken. 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie