Mortal Kombat 11 aangekondigd, ook voor Switch

GET OVER HERE.

Mortal Kombat 11 is gisteren aangekondigd tijdens de Game Awards. Ontwikkelaar Ed Boon liep het podium op om een prijs uit te delen, maar in plaats daarvan werd het aanwezige publiek verrast met deze nieuwe titel. Hoewel er geen specifiek consoles werden genoemd liet de officiële trailer later ook het Switch logo zien. Dit is een aardige verassing, aangezien er sinds 2007 al geen Mortal Kombat titels meer zijn verschenen voor Nintendo consoles.

Mortal Kombat games zijn fighting games, die de reputatie hebben nogal bloederig te zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale finishers aan het eind van een gevecht, waarbij de winnaar letterlijk het hoofd van de ander zijn schouders afrukt, compleet met ruggengraat.  Mortal Kombat 11 lijkt deze traditie voort te zetten, afgaand op de trailer die je hieronder kunt bekijken. De release datum staat voorlopig op 23 April.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Mortal Kombat 11 aangekondigd, ook voor Switch

Geef een reactie