Joker van Persona 5 komt naar Super Smash Bros Ultimate

Take your heart!

Al druk bezig met het verzamelen van Spirits of ben je meer bezig met Classic mode? Als ik je even mag storen tussen het smashen door, Joker van de bekende Persona series komt naar Super Smash Bros Ultimate als eerste DLC-personage! Verder is dit Jokers eerste verschijning op de Nintendo Switch omdat het spel waarin hij in voorkomt, Persona 5, alleen op de PlayStation 4 speelbaar is.

Weet je niet wie Joker is? Geen probleem! Laat me het voor je uitleggen : Joker komt uit Persona 5, een van de grootste PS4- games van vorig jaar. Joker is deel van een groep genaamd ”The Phantom Thieves”. Samen met de andere leden steelt hij ”harten” van slechte mensen, en zorgt ervoor dat ze hierdoor een ”Change of heart” krijgen. Door deze verandering worden slechte mensen goed, maar dit gaat niet altijd zonder slag of stoot.

Dit DLC-personage is deel van de Season Pass, en is ook individueel te kopen.

Benieuwd hoe Joker zijn entree in Super Smash Ultimate maakt? Bekijk de trailer hieronder!

Wat vind jij van deze keuze voor het eerste DLC-personage? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “Joker van Persona 5 komt naar Super Smash Bros Ultimate

  • 08/12/2018 om 12:29
    Permalink

    Ik verwachte wel 1 of 2 personages die ‘van buiten’ zouden komen.
    Maar met dit als eerste bekendmaking opent het een weg naar veel meer personages waar je het niet van zou verwachten.

    Daar ik wel persona ken (maar nooit gespeeld heb) hoop ik ook niet dat ze nog 1 of 2 personages van die serie zullen gaan toevoegen en ze eerder inspiratie van andere series hebben gehaald.

Geef een reactie