Crash Team Racing remaster aangekondigd

De bekende PlayStation 1-titel keert terug, met onder andere een release op de Switch!

Er waren afgelopen week al speculaties over een mogelijke remake van het spel. Op Twitter werd er namelijk gehint met foto’s van Crash en dobbelstenen. Vannacht tijdens de Game Awards is het dan eindelijk officieel bevestigd. De bekende PlayStation 1-titel Crash Team Racing keert terug op onder andere de Nintendo Switch. De game is helemaal opgepoetst met vernieuwde HD-graphics.

Vanaf 21 juni 2019 kunnen we de wegen onveilig maken in Crash Team Racing Nitro-Fueled. Bekijk de tweet hieronder voor de trailer.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 18 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

3 gedachten over “Crash Team Racing remaster aangekondigd

Geef een reactie