Nieuwe wapens voor oude helden in Fire Emblem Heroes verschijnen in december

Wederom krijgen een aantal helden nieuwe wapens in de game!

In december zal de game een nieuwe update ontvangen. Deze update zal tevens voor een aantal helden nieuwe, persoonlijke wapens beschikbaar maken! Hier is een kort overzicht van de helden wiens wapens je binnenkort zal kunnen upgraden:

Gladiator’s Blade voor Ogma: Loyal Blade

Scarlet Sword voor Navarre: Scarlet Sword

Whitewing Blade voor Palla: Eldest Whitewing

Whitewing Lance voor Catria: Middle Whitewing

Whitewing Spear voor Est: Junior Whitewing

Tactical Bolt voor Robin: High Deliverer

Tactical Gale voor Robin: Mystery Tactician

Wie van deze helden zou jij graag willen upgraden? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Nieuwe wapens voor oude helden in Fire Emblem Heroes verschijnen in december

Geef een reactie