Fan maakt amiibo van Smash Bros. director Masahiro Sakurai

De nieuwe amiibo zullen pas volgend jaar verschijnen, maar fans zijn al creatief bezig geweest!

We hoeven nog maar één nachtje te slapen en dan is het eindelijk zo ver! Super Smash Bros. Ultimate zal morgen dan toch echt verschijnen voor de Switch. Met de nieuwe vechters komen er natuurlijk ook weer nieuwe amiibo op de markt. Een fan was alvast aan de slag gegaan met zijn eigen figuur.

Gebaseerd op de 2D-schets van zijn maat Sean Hicks, heeft 3D-artist George Crudo er een echte amiibo van gemaakt. Op onderstaande foto’s kun je deze amiibo zien, maar ook hoe de verhouding is tussen bestaande amiibo.

 

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Fan maakt amiibo van Smash Bros. director Masahiro Sakurai

Geef een reactie