Winnaar LEGO DC Super Villains bekend

Ben jij de gelukkige winnaar geworden? Lees snel verder.

Afgelopen week konden jullie meedoen met een nieuwe prijsvraag. We mochten een fysiek exemplaar weggeven van LEGO DC Super villains voor de Nintendo Switch. Het spel bevat tevens een mini LEGO figuurtje. De nieuwste LEGO titel ligt sinds enkele weken in de winkels en biedt de vertrouwde humor en gameplay die de serie al jaren kent tesamen met een aantal leuke vernieuwingen. Uit de vele deelnemers hebben we 1 gelukkige winnaar getrokken. Namens heel DN feliciteren we:

We vragen je om jouw adresgegevens naar info@dailynintendo.nl te sturen. We streven ernaar de prijs dan binnen 3 weken te hebben verstuurd! Alvast veel plezier met de game.

6 gedachten over “Winnaar LEGO DC Super Villains bekend

Geef een reactie