Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Legend of Zelda Concert 2018 album komt eraan

Al je favoriete muziekfragmenten van The Legend of Zelda keren terug in dit nieuwe album

Al je favoriete muziekfragmenten van The Legend of Zelda keren terug in dit nieuwe album

The Legend of Zelda Concert is een concert dat meerdere keren per jaar plaats vindt in Japan. In dit concert zijn de meest prachtige instrumentale versies van verschillende muziekfragmenten die in de reeks voorkomen gemaakt. Nu dat er langzaam een einde komt aan de The Legend of Zelda 2018 concerten, kondigde Nippon Columbia aan dat er een album aan zit te komen.

Fans kunnen uit twee varianten van het album kiezen, een normale editie en natuurlijk een special edition. De special editie zal naast de 2 cd’s, die de normale editie bevat, ook nog een Blu-ray bevatten. Deze Blu-ray zal opnames bevatten van het concert zelf. Fans van de series kunnen dit album vanaf 6 maart bestellen.

Ga jij het album van The Legend of Zelda Concert 2018 kopen? Laat het ons weten in de reacties!