The Legend of Zelda Concert 2018 album komt eraan

Al je favoriete muziekfragmenten van The Legend of Zelda keren terug in dit nieuwe album

The Legend of Zelda Concert is een concert dat meerdere keren per jaar plaats vindt in Japan. In dit concert zijn de meest prachtige instrumentale versies van verschillende muziekfragmenten die in de reeks voorkomen gemaakt. Nu dat er langzaam een einde komt aan de The Legend of Zelda 2018 concerten, kondigde Nippon Columbia aan dat er een album aan zit te komen.

Fans kunnen uit twee varianten van het album kiezen, een normale editie en natuurlijk een special edition. De special editie zal naast de 2 cd’s, die de normale editie bevat, ook nog een Blu-ray bevatten. Deze Blu-ray zal opnames bevatten van het concert zelf. Fans van de series kunnen dit album vanaf 6 maart bestellen.

Ga jij het album van The Legend of Zelda Concert 2018 kopen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

4 gedachten over “The Legend of Zelda Concert 2018 album komt eraan

 • 05/12/2018 om 13:59
  Permalink

  Hoe mooi ik gamemuziek ook vind tijdens het spel hoef ik het buiten een game niet te horen.

  Uit de context gehaald vind ik het niets meer. Dat heb ik ook met filmmuziek.

  Ook al ben ik een echte Zelda fan, deze laat ik lekker voorbij gaan!

  • 05/12/2018 om 15:17
   Permalink

   Ieder z’n smaak 🙂

   Ik luister geregeld naar de live muziek van onder andere Zelda en Final Fantasy. Game- en film muziek is een zeer ondergewaardeerd genre!

Geef een reactie