Versie 4.3.0 van Splatoon 2 verschijnt morgen

De update bevat het vierde deel van de Toni Kensa-collectie.

Morgen zal eindelijk versie 4.3.0 van Splatoon 2 beschikbaar zijn om te downloaden. De belangrijkste toevoeging van deze update is het vierde deel van de verzameling wapens van Toni Kensa. De nieuwe wapens en hun bijbehorende specials en subwapens zijn hieronder te bekijken:

  • Toni Kensa .52 Gal – Booyah Bomb & Splash Wall
  • Toni Kensa Splatling – Ultra Stamp & Poison Mist
  • Toni Kensa Glooga Dualies – Inktpantser & Fizzy Bomb
  • Toni Kensa Rapid Blaster – Baller & Torpedo

Blackbelly Skatepart, dat momenteel niet beschikbaar is, krijgt ook een nieuwe look met deze update. Alle andere veranderingen zijn opgenomen in de patch notes, die op dit moment alleen in het Japans beschikbaar zijn.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Versie 4.3.0 van Splatoon 2 verschijnt morgen

Geef een reactie