Switch bundel met Mario Kart 8 DX vanaf vandaag in Europa

Hij was al enige tijd beschikbaar in Amerika maar vanaf vandaag kunnen ook Europeanen deze bundel voor een mooie prijs kopen. Ga jij hem halen?

Er gingen al een tijd geruchten dat er in december een Switch bundel uit zou komen met daarin Mario Kart 8 DX. Vandaag dook hij ineens op bij verschillende Europese webshops. Ook in Nederland kan je deze bundel vanaf nu kopen.

Ga je voor de bundel dan krijg je een Nintendo Switch met de blauwe en rode Joy-Con controllers. Alle accessoires die je bij de aankoop van een normale Switch krijgt zitten ook inbegrepen in deze bundel. Daarbovenop komt dan nog het spel Mario Kart 8 DX. Het gaat hierbij wel om een digitale versie van het spel. Als je dit spel na een tijdje beu bent zal je het dus niet meer kunnen verkopen.

Nintendo geeft geen officiele adviesprijs voor hun systemen maar in Nederland verkoopt Game Mania hem op dit moment voor €319,- dat is slechts €10,- maar dan een Switch zonder spel! In het buitenland zien we zelfs dat het nog iets goedkoper kan, in Duitsland wordt de bundel voor €299,- aangeboden wordt. Of (web)winkels in Nederland ook nog naar die prijzen toegaan is op dit moment niet bekend.

Het is opvallend dat deze bundel juist nu verschijnt. Vorige week werd Black Friday gevierd waarin doorgaans goede elektronica deals voorbij komen. Deze bundel was daar een goed voorbeeld van geweest. Misschien wil Nintendo nog net de laatste twijfelaars voor de feestdagen over de grens trekken. Met de komst van Super Smash Bros. Ultimate later deze week én deze bundel zullen er vast wat mensen definitief overgehaald zijn!

Ga jij deze bundel kopen of ben je al de gelukkige eigenaar van een Nintendo Switch? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “Switch bundel met Mario Kart 8 DX vanaf vandaag in Europa

Geef een reactie