Nintendo deelt The Legend of Zelda-art voor Smash

Nog maar vier dagen wachten.

Over een paar dagen kun je aan de slag met Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch, maar voordat het zover is wordt het wachten dragelijk gemaakt door de Tweets van Nintendo. Al enkele dagen plaatst Nintendo een grappig plaatje of artwork die refereren naar de releasedatum van de grootste Super Smash Bros.-game ooit. Ditmaal betreft het artwork van The Legend of Zelda.

In de onderstaande Tweet kun je zien dat alle Zelda-personages die in Super Smash Bros. Ultimate zitten en speelbaar zijn, zijn vertegenwoordigd in de artwork vertegenwoordigd. Hierbij kan gedacht worden aan Ganondorf, Young Link en Princess Zelda. Hoewel alle personages de Triforce proberen te grijpen, refereert de Triforce naar het aantal dagen dat je moet wachten.

Ga jij aan de slag met een Zelda-personage in Super Smash Bros. Ultimate of ga jij toch voor een ander personage? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Nintendo deelt The Legend of Zelda-art voor Smash

Geef een reactie