Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Wat speelde de DN-redactie deze week?

Elke week laten verschillende redactieleden van Daily Nintendo weten met welke games ze zich hebben vermaakt en gaan vermaken.

Elke week laten verschillende redactieleden van Daily Nintendo weten met welke games ze zich hebben vermaakt en gaan vermaken.

Naast het feit dat we jullie elke dag het laatste Nintendo-nieuws brengen, hebben we natuurlijk ook een eigen leven en is de redactie dan ook ook meer dan genoeg bezig met gamen. Benieuwd met welke spellen de redactieleden van DN de tijd doorkomen? Je leest het wekelijks hier.

Randy

Vorige week besloot ik Sky Force Reloaded voor de Nintendo Switch te kopen en deze game is alles behalve makkelijk. Inmiddels ben ik nog steeds veel aan het spelen om beetje bij beetje verder te komen in de game, het leuke aan de titel is dat veel spelen beloont wordt doordat je steeds wat verder zult komen. Daarnaast heeft ook Super Mario Party weer voor de nodige plezier gezorgd afgelopen weekend!

 

Jop

Eind vorige week en begin deze week stond voor mij vooral in het teken van This War of Mine waarvan de review afgelopen week online kwam. Met de review achter de rug ben ik weer verder gegaan in Pokémon Let’s Go. Ook het mobiele Pokémon Go heb ik afgelopen weekend veel gespeeld vanwege de speciale Community Day. Tot slot heb ik op vrijdagavond ook nog een aantal potjes Super Mario Party gedaan met vrienden, dat blijft een leuk spel om even te relaxen!

 

Vincent

Ik denk dat ik net als velen Pokémon: Let’s Go Pikachu/Eevee heb gespeeld, maar daar blijft het voor mij  niet bij. Inmiddels ben ik aan de slag gegaan met het derde deel in Yo-Kai Watch-serie. De game komt pas de zevende uit, maar ik heb de eerste stappen al gezet. Aankomende week verschijnt de review dan ook op Daily Nintendo. En ik kan al beloven dat de game een mooie cijfer krijgt.

 

En wat heb jij deze week gespeeld? Op het forum kun je elke week met onze community delen met welke titels jij je hebt vermaakt!

Deel nu meteen jouw aanwinsten en speelsessies met onze leden!