Sundered komt naar de Switch

De game is verschenen op de Japanse e-shop.

Sundered, een indie titel van dezelfde makers als Jotun, komt naar de Switch. De game is verschenen op de Japanse Nintendo e-shop, en staat daar gepland voor 21 december.

Sundered wordt beschreven als een metroidvania met een hoge herspeel waarde. Jij speelt als Eshe, een zwerver in een geruïneerde wereld die gevangen zit in grotten die alsmaar veranderen. De grotten zit vol met angstaanjagende vijanden en om deze te kunnen verslaan kun je gebruik maken van gecorrupte relikwieën, ten koste van je eigen menselijkheid. Weersta je deze verleiding of geef je toe?

Momenteel staat alleen de Japanse release datum vast, maar verwacht wordt dat de game ook wereldwijd deze maand nog op de Switch verschijnt. We houden je op de hoogte.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Sundered komt naar de Switch

Geef een reactie