Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win LEGO DC Super Villains voor de Nintendo Switch

Ga jij binnenkort aan de slag met de nieuwste LEGO-titel op Nintendo's hybride console?

Ga jij binnenkort aan de slag met de nieuwste LEGO-titel op Nintendo’s hybride console?

We hebben goed nieuws voor fans van de LEGO-games want we mogen een fysiek exemplaar weggeven van LEGO DC Super villains voor de Nintendo Switch. Het spel bevat tevens een mini LEGO figuurtje. De nieuwste LEGO titel ligt sinds enkele weken in de winkels en biedt de vertrouwde humor en gameplay die de serie al jaren kent tesamen met een aantal leuke vernieuwingen.

Jij maakt nu kans op deze titel! Door op dit bericht alsmede op nog een ander forum- dan wel nieuwsbericht op onze website te reageren doe je meteen mee met prijsvraag. Meedoen kan tot en met 3 december. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes! De spelregels kun je hieronder lezen.

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt op de frontpage. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar wordt gevraagd om adresgegevens welke na versturen weer worden verwijderd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.