Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Multiplayer update Stardew Valley kan dit jaar nog komen

Met een beetje geluk kan je nog dit jaar je vrienden oproepen om je te helpen met het verzorgen van jouw boerderij.

Spelers van de PC-verise kunnen al enige tijd met deze update aan de slag. Gelukkig kunnen ook bezitters van een Switch op (heel) korte termijn kijken hoe het is om samen een boerderij te runnen. 

Een tijd terug schreven we al dat de update van Stardew Valley in de laatste fase was beland. Op dat moment werd het uitgebreid getest op bugs en overige kwaliteitseisen. De game is daar nu van teruggekomen en alles wat aangepast moest worden is inmiddels aangepast. De update is op dit moment dus klaar om uitgegeven te worden.

Chucklefish zegt dat de update nu voor de laatste goedkeuring bij Nintendo ligt. Als de update hier doorheen komt kan deze in principe meteen uitgerold worden. Met een beetje geluk kunnen we de update dus nog voor het einde van dit jaar verwachten.

Naast het toevoegen van multiplayer mogelijkheden zullen er ook diverse andere grote en kleine verbeteringen aan het spel toegevoegd worden middels deze update. Zo kan je voortaan rondrijden op paarden, zijn er verschillende evenementen, nieuwe gewassen en nog heel veel meer!

Speel jij Stardew Valley nog fanatiek of ben je door de komst van deze update weer enthousiast geraakt om het spel (opnieuw) op te pakken? Laat het ons weten in de reacties.