Nieuwe wereldwijde Splatfest aangekondigd voor de feestdagen

Een winters Splatfest met extra versieringen en glitter inkt! 

Splatoon 2 pakt flink uit voor de kerstdagen! Een nieuwe wereldwijde Splatfest is aangekondigd, die zal plaatsvinden van 4 tot 6 januari. De vraag gaat eveneens over de feestdagen: breng jij die liever met vrienden of familie door?

Tijdens het “Frosty Fest”, de naam van deze winterse Splatfest, zal Inkpolis Square daarnaast extra versiert worden, in een speciaal winters thema. Pearl en Marina zullen voor de gelegenheid een feestelijke outfit aantrekken en tijdens het Splatfest zelf kan iedereen de boel extra versieren met glitterinkt!  Daarnaast zullen er een aantal gratis speciale items verkrijgbaar worden via de Squid Research Lab Report (Splatoon 2) News Channel op je Nintendo Switch. Eind december zullen deze daar beschikbaar worden, dus houd je ogen hiervoor open!

Enkele afbeeldingen van Frosty Fest kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

4 gedachten over “Nieuwe wereldwijde Splatfest aangekondigd voor de feestdagen

Geef een reactie