Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe wereldwijde Splatfest aangekondigd voor de feestdagen

Een winters Splatfest met extra versieringen en glitter inkt! 

Een winters Splatfest met extra versieringen en glitter inkt! 

Splatoon 2 pakt flink uit voor de kerstdagen! Een nieuwe wereldwijde Splatfest is aangekondigd, die zal plaatsvinden van 4 tot 6 januari. De vraag gaat eveneens over de feestdagen: breng jij die liever met vrienden of familie door?

Tijdens het “Frosty Fest”, de naam van deze winterse Splatfest, zal Inkpolis Square daarnaast extra versiert worden, in een speciaal winters thema. Pearl en Marina zullen voor de gelegenheid een feestelijke outfit aantrekken en tijdens het Splatfest zelf kan iedereen de boel extra versieren met glitterinkt!  Daarnaast zullen er een aantal gratis speciale items verkrijgbaar worden via de Squid Research Lab Report (Splatoon 2) News Channel op je Nintendo Switch. Eind december zullen deze daar beschikbaar worden, dus houd je ogen hiervoor open!

Enkele afbeeldingen van Frosty Fest kun je hieronder bekijken.