Laatste Kirby Star Allies-update nu beschikbaar

Vier nieuwe personages, één nieuwe modus en nog veel meer!

Kirby Star Allies heeft sinds zijn release 16 maart van dit jaar flink wat uitbreidingen gekregen. Vandaag is de allerlaatste update officieel verschenen en hij voegt heel wat toe. Ten eerste worden vier nieuwe personages toegevoegd: Magolor, Taranza, Susie en de Three-Mage Sisters (drie-in-één personage). Ze gebruiken allemaal moves uit hun originele baasgevechten en van kopieerkrachten, zoals Spider en Jet. De nieuwe personages hebben allemaal enkele unieke levels gekregen in Guest Star ???? Star Allies Go! Deze levels zijn gebaseerd op gebieden uit Kirby’s Adventure Wii, Kirby: Triple Deluxe en Kirby: Planet Robobot.

De grootste toevoeging van deze update is misschien wel de volledig nieuwe modus Heroes in Another Dimension. Deze modus vindt plaats na de gebeurtenissen in het hoofdverhaal en bevat Kirby en alle Dream Friends die door Another Dimension reizen. In deze modus veranderen speciale deuren de speler in een andere Dream Friend of geven Kirby een andere kopieerkracht. Friend Hearts zijn het belangrijkste verzamelobject in deze modus, waarbij het totale aantal verzamelde harten van belang is voor de rang die de speler ontvangt bij de voltooiing van de modus. Daarnaast zijn er een aantal sterkere varianten van de bazen uit het hoofdspel te vinden.

Als je na voltooiing van Heroes in Another Dimension nog niet uitgespeeld bent, kan je aan de slag met de nieuwe moeilijkheidsgraad voor The Ultimate Choice. Hier bevecht je een aantal van de moeilijkere bazen uit de nieuwe modus voor de ultieme uitdaging. Dit is misschien een goeie manier om snel veel puzzelstukjes te bemachtigen, zodat je tegelijkertijd de nieuwe Celebration Puzzles kan voltooien!

Volgens een tweet van HAL Laboratory zal deze update de laatste zijn die nieuwe Dream Friends toevoegt. Of er verder nog updates voor de game komen is onduidelijk, maar lijkt onwaarschijnlijk. Voor wie benieuwd is, kan hieronder ruim 20 minuten aan gameplaybeelden van de nieuwe update bekijken.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Laatste Kirby Star Allies-update nu beschikbaar

 • 01/12/2018 om 20:59
  Permalink

  Bij verre DE BESTE LAATSTE UPDATE in Kirby Star Allies die is toegevoegd, de beste Dream Friends van allemaal (eerst was mijn favoriet Magolor maar nu zijn dat The Three Mage-Sisters het voelt zo goed om ze te kunnen gebruiken), Heroes in Another Dimension was moeilijk (je heb opseminst 100 Friend Hearts nodig voor het beste einde maar alle 120 voor de beste rank: Rank S, dus je mag eigenlijk geen enkele Friend Heart missen, het uitspelen van deze mode is trouwens ook de manier om The Three Mage-Sisters als Dream Friend te unlocken samen met een nieuwe moeilijkheid Soul Melter EX (met alle bazen uit Heroes in Another Dimension en nog een paar andere), de drie eerste Dream Friends: King Dedede, Meta Knight en Bandana Waddle Dee hebben alle drie een nieuwe move gekregen in hun Moveset, HEEL ERG BEDANKT voor wat jullie hebben gedaan HAL en Nintendo, ik kijk er naar uit wat jullie in de toekomst weer voor Kirby bedenken maar neem eerst maar een welverdiende pauze (stop asjeblieft nooit met Kirby dingen)

  • 01/12/2018 om 21:06
   Permalink

   Ik ben echt dol op Kirby, dus ik hoop dat ze nog heel lang doorgaan met de franchise, ik ben erg benieuwd naar de volgende Mainline-Kirby game (als ze nog niks nieuws weten kunnen ze altijd een remake van een bestaand Kirby spel maken, persoonlijk zou ik heel graag Kirby 64: The Crystal Shards en/of Kirby en de Amazing Mirror opnieuw gemaakt willen zien op de Switch het liefts)

Geef een reactie