Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Laatste Kirby Star Allies-update nu beschikbaar

Vier nieuwe personages, één nieuwe modus en nog veel meer!

Vier nieuwe personages, één nieuwe modus en nog veel meer!

Kirby Star Allies heeft sinds zijn release 16 maart van dit jaar flink wat uitbreidingen gekregen. Vandaag is de allerlaatste update officieel verschenen en hij voegt heel wat toe. Ten eerste worden vier nieuwe personages toegevoegd: Magolor, Taranza, Susie en de Three-Mage Sisters (drie-in-één personage). Ze gebruiken allemaal moves uit hun originele baasgevechten en van kopieerkrachten, zoals Spider en Jet. De nieuwe personages hebben allemaal enkele unieke levels gekregen in Guest Star ???? Star Allies Go! Deze levels zijn gebaseerd op gebieden uit Kirby’s Adventure Wii, Kirby: Triple Deluxe en Kirby: Planet Robobot.

De grootste toevoeging van deze update is misschien wel de volledig nieuwe modus Heroes in Another Dimension. Deze modus vindt plaats na de gebeurtenissen in het hoofdverhaal en bevat Kirby en alle Dream Friends die door Another Dimension reizen. In deze modus veranderen speciale deuren de speler in een andere Dream Friend of geven Kirby een andere kopieerkracht. Friend Hearts zijn het belangrijkste verzamelobject in deze modus, waarbij het totale aantal verzamelde harten van belang is voor de rang die de speler ontvangt bij de voltooiing van de modus. Daarnaast zijn er een aantal sterkere varianten van de bazen uit het hoofdspel te vinden.

Als je na voltooiing van Heroes in Another Dimension nog niet uitgespeeld bent, kan je aan de slag met de nieuwe moeilijkheidsgraad voor The Ultimate Choice. Hier bevecht je een aantal van de moeilijkere bazen uit de nieuwe modus voor de ultieme uitdaging. Dit is misschien een goeie manier om snel veel puzzelstukjes te bemachtigen, zodat je tegelijkertijd de nieuwe Celebration Puzzles kan voltooien!

Volgens een tweet van HAL Laboratory zal deze update de laatste zijn die nieuwe Dream Friends toevoegt. Of er verder nog updates voor de game komen is onduidelijk, maar lijkt onwaarschijnlijk. Voor wie benieuwd is, kan hieronder ruim 20 minuten aan gameplaybeelden van de nieuwe update bekijken.