Nintendo deelt nieuwe Animal Crossing-art van Super Smash Bros. Ultimate

Nog maar acht dagen op de kalender en we kunnen aan de slag met de nieuwe Smash Bros.

Bijna is het zo ver! Volgende week vrijdag kunnen we eindelijk aan de slag met de nieuwste Super Smash Bros. Nintendo heeft vandaag een nieuwe afbeelding van Animal Crossing gedeeld. Op deze afbeelding zijn onder meer Isabelle en Villager te zien, maar ook zien we ook overige bewoners.

Super Smash Bros. Ultimate is vanaf 7 december te vinden in de schappen.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

3 gedachten over “Nintendo deelt nieuwe Animal Crossing-art van Super Smash Bros. Ultimate

Geef een reactie